Vážené kolegyně, vážení kolegové,

úvodem našeho prvního letošního čísla mi dovolte, abych Vám jménem celého výboru SNGP poděkoval za spolupráci a podporu v roce 2012.

Doufáme, že úspěšná spolupráce bude pokračovat i v roce letošním a těšíme se na další setkání na konfe­renci SNGP, na podzim, tentokrát v Plzni.

V tomto čísle Vám přinášíme souhrnné informace o průběhu loňské konference SNGP, která se konala 2. až 4. 11. 2012 v Přerově. Chtěl bych Vás upozornit na výjimečný výukový materiál, který je k dispozici na našich webových stránkách, kde je pro členy SNGP dostupná většina přednášek z loňského kongresu! Věříme, že s narůstajícím počtem úspěšných konferencí vybudujeme společně hodnotný výukový portál.

Zároveň bych Vás rád pozval na letošní konferenci, která se bude konat v Plzni ve dnech 22. až 24. 11. 2013, v hotelu Angelo. Velmi uvítáme návrhy na témata Vašich přednášek (abstrakta) a co největší počet přednášejí­cích z celé České republiky.

Dalším významným tématem nadcházejících měsíců jsou volby do výboru naší odborné společnosti (ČGPS). Na kongresu ČGPS v Praze (16. až 19. 5. 2013) bychom měli znát složení nového výboru a jméno nového předsedy. Prosím Vás, abyste tyto volby nepodceňovali – prezident společnosti je nejvýznamnějším reprezen­tantem našeho oboru, jediným oficiálním partnerem pro všechna klíčová jednání. I když se dění ve výboru může zdát řadě kolegů příliš vzdálené, dopady těchto jednání se mohou týkat každého gynekologa a porodní­ka, nehledě na věk, délku kariéry či pracovní zařazení.

S přáním hezkého zbytku zimy

prof. MUDr. David Cibula, CSc.
Předseda SNGP


 

KONFERENCE SNGP 2012

Hlavním tématem loňské Výroční konference SNGP, která se konala 2. až 4. 11. 2012 v Hotelu Jana v Přero­vě, byla Diagnostika v gynekologii a v porodnictví.

V celém programu byla počtem přednášek nejvíce zastoupena sekce perinatologie s 18 přednáškami a onkogynekologie (10 přednášek). Kromě 5 sekcí proběhla 2 diskusní fóra na téma Aktuální změny v legislati­vě a Kultivace sazebníku výkonů, dva kongresové workshopy (Kolposkopie, Hodnocení hypoxie plodu), firmy Nycomed a Johnson&Johnson zorganizovaly další 2 workshopy a 2 symposia. Bylo přijato 37 abstrakt, celkem se konference zúčastnilo téměř 250 účastníků, prezentovalo se 13 firem.

Děkujeme koordinátorům sekcí, přednášejícím, organizátorům i účastníkům za dobře zorganizovanou a dle ohlasu účastníků i zajímavou a úspěšnou konferenci.

Členové SNGP mají dále přístup k jednotlivým přednáškám na webových strán­kách www.sngp.cz v sekci pro členy. Pro přístup zadejte Vaši emailovou adresu, kterou jste uvedli v přihlášce k členství a heslo „sngp“.

 

SNGP 2013 – TENTOKRÁT PLZEŇ

Loňská konference je za námi a začínáme připravovat konferenci v roce 2013. Srdečně Vás zveme na letošní konferenci SNGP, která se bude konat v termínu 22. až 24. 11. 2013. Místem našeho setkání bude metropole západočeského kraje Plzeň. Prezidentem letošní konference a současně koordinátorem vědeckého programu je doc. Zdeněk Novotný, přednosta Gynekologicko-porodnické kliniky v Plzni.

Ubytování i konání výroční konference SNGP je zajištěno v hotelu Angelo Hotel Pilsen****. Tento moderní hotel (byl dostavěn v roce 2008 jako třetí svého druhu po Praze a Mnichově) se nachází nedaleko historické­ho centra města, přímo naproti slavnému pivovaru, s velmi dobrou dostupností autem a v blízkosti hlavního nádraží. Moderní design hotelu i komfortní pokoje určitě přispějí k příjemnému pobytu účastníků konference. V hotelu mohou klienti využít i wellness centrum, kde je kromě cvičebních strojů k dispozici sauna, parní lázeň či masáže. Hotelová restaurace nabízí bohatou regionální kuchyni, do lobby baru si můžete zajít na večerní drink.

Konferenční místnosti jsou vybaveny špičkovou audiovizuální technikou, klimatizací a wi-fi připojením.

Důležité termíny
  • březen/duben – volby do výboru ČGPS
  • červen – zahájení registrace účastníků


Sledujte stránky konference (www.konference-sngp.cz), které pro Vás pravidelně aktualizujeme.
Těšíme se na setkání s Vámi v Plzni v hotelu Angelo.


 

PARTNEŘI SNGP

Našim současným partnerem podporujícím webové stránky SNGP je:


 

VÝZVA PRO PARTNER

Jménem výboru Sdružení nemocničních gynekologů a porodníků (SNGP) nabízíme zástupcům producentů léčiv a lékařské techniky dlouhodobé partnerství, které je zaměřeno na přímou podporu činností SNGP.

Partnerství Vaší společnosti se Sdružením nemocničních gynekologů a porodníků (SNGP) je založeno na dlouhodobém vztahu mezi lékaři, odborníky v oblasti gynekologie a porodnictví a Vaší společnosti tak, aby byla zajištěna kontinuita spolupráce v dlouhodobém horizontu. Možnost oslovit cílovou skupinu odborníků na straně jedné a upevnění vztahu mezi producenty léčiv a lékařské techniky na straně druhé je základem pro vybudování trvalého vztahu mezi lékaři a farmaceutickými firmami vedoucí k zlepšení péče o naše pacienty.

Získané finanční prostředky budou použity na plánované aktivity SNGP, na správu a administraci webových stránek SNGP, podpoření vydávání pravidelného elektronického newsletteru a dalších tiskovin.

Velmi si ceníme Vašeho zájmu a věříme, že možnost dlouhodobé spolupráce bude znamenat přínos pro obě strany.


KONTAKT

Oficiální adresa sdružení

Sdružení nemocničních gynekologů a porodníků o. s.
Opletalova 22
110 00 Praha 1

Korespondenční adresa

Sdružení nemocničních gynekologů a porodníků o. s.
Na Pankráci 17
140 21 Praha 4

Sekretariát sdružení

Sekretariát sdružení po administrativní stránce zajišťuje společnost GUARANT International.

kontaktní osoba: Daniela Kamarádová
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
telefon: +420 734 605 015
fax: +420 284 001 448
web: www.sngp.cz

Nahoru

Tyto stránky obsahují technologii Cookies. S jejich použití: http://sngp.cz/index.php/cookies